AdobeStock_91409194.jpeg

UTBILDNINGAR

11 Januari 2022 - 20 December 2022

Våra utbildningar & kurser är fivestar godkända.

Fivestar brosch och certifikat eller diplom kan beställas efter utbildning.

Läs en hel yrkesutbildning eller sätt i hop din egen utbildning genom att läsa flera yrkeskurser.

Behöver du råd eller tips hjälper vi gärna till.

YRKESUTBILDNINGAR

ANMÄLAN och information
Teacher Writing a Formula on a Blackboard

SKÖNHETS COACH

Högsta kvalitet

Alla dina vänner kommer bli avundsjuka när du har din/ditt Basebollkeps som är en av våra nyaste produkter från Wix.com. Men varför bara köpa en? Köp ett par stycken som gåvor till dina nära och kära!

Students Taking Exams

STYLIST

Ortsoberoende  distanskurs

Stylist är en kurs för dig som älskar trender och mode. Här lär du dig att på ett professionellt sätt hjälpa dina kunder att ta dram sina bästa drag och hitta sin personliga stil.

Stylist certifikat och kursintyg efter utbildning

Smiling Student

MASSAGETERAPEUT

Enkel och cool

Letar du efter något som kan visa upp din skolanda? Varför inte köpa vår/vårt Kaffemugg för att visa upp din stolthet för Wix.com. Vi har ett brett sortiment, så om du inte hittar det du letar efter kan du höra av dig till vårt team.

Young Vlogger

HUDANALYTIKER

Sann stolthet

Vår/vårt klassiska T-shirt är ett fantastiskt sätt att visa upp din stolthet över skolan eller ge bort som en gåva till någon annan som representerar Wix.com. Detta är en av de populäraste produkterna, så se till att du får tag på en!

Friends Taking Selfie

STYLIST

Enkel och cool

Journaling

BASEBOLLKEPS

Högsta kvalitet

YRKESUTBILDNINGAR & YRKESKURSER

Läs en sammanhängande yrkesutbildning eller välj att läsa en yrkeskurs i taget och sätt i hop din egen utbildning.

Teacher Writing a Formula on a Blackboard

SKÖNHETS COACH