Students Taking Exams

STUDENTANTAGNING

Gå med i vår gemenskap

ELEONORASKOLAN tror på att utbildning förändrar liv. Det är därför vi har bjudit in dig till att läsa igenom informationen nedan och påbörja antagningsprocessen med oss idag. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Students Taking Exams

KOSTNADER OCH SUBVENTIONER

Detta är din antagningsbeskrivning. Det är en bra plats att informera framtida studenter och familjer om hur de kan börja studera på ELEONORASKOLAN. Var kortfattad och tydlig, lägg gärna till en bild för extra engagemang!

Smiling Student

AKADEMISKA KRAV